Medewerkers

Jenneke ter Burg

Hallo, mijn naam is Jenneke ter Burg en ben 33 jaar.
Ik woon in Beerzerveld en ben eigenaresse van zorgstal Balans. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters en een zoon.
Van mijn hobby heb ik mijn werk mogen maken. Ik werk dan ook met veel passie en plezier.
In de dagbesteding draai ik mee als begeleidster. En werken op organisatorisch vlak vind ik ook een erg leuke uitdaging.
Zelf train ik nog paarden en breng ze uit op wedstrijden.

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn de volgende:

  • Vakbekwaam medewerker dierverzorging
  • Orun instructeursopleiding
  • FPG opleiding (Federatie Paardrijden Gehandicapten)
  • Persoonlijkheidsleer en gedragsstoornissen
  • Contactgericht spelen en leren
  • Vervolg contactgericht spelen en leren
  • BHV-cursus (elk jaar herhaling)
  • Dieren-EHBO en –verzorging

Graag tot ziens,
Jenneke

Amanda Aalderink

Hallo,

Ik ben Amanda Aalderink. Ik ben 25 jaar en woon in Westerhaar. In april 2016 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener aan het Saxion in Enschede. In mijn vrije tijd houd ik er onder andere van om lekker buitenritjes te maken. Ik heb zelf namelijk een haflinger die ik (recreatief) western gericht rijd.

Toen ik mijn studie afgerond had, ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn passie voor de hulpverlening en mijn passie voor paarden en het buitenleven met elkaar te kunnen combineren. Op die manier ben ik bij zorgstal Balans terecht gekomen waar ik sinds juli 2016 met veel plezier de dagbesteding op de zaterdagen begeleid.

Groetjes Amanda

Anouk Swart

Hallo,
Mijn naam is Anouk, ik ben 24 jaar en woon in Zwolle. Paardrijden is al van jongs af aan mijn passie. Mijn eerste paardrijles op de manage kreeg ik al op 6 jarige leeftijd en stoppen zat er niet meer in.
Daarbij ontwikkelde ik een enorme liefde voor dieren. Ik heb zelf thuis 9 mini kippen en 2 vogels. Ook heb ik al 2 eigen paarden gehad en rijd ik op een leuke haflinger.
Naast de liefde voor dieren vind ik het fantastisch om met mensen om te gaan. Ik heb dan ook mijn Sociaal agogisch werk diploma niv.4 en heb veel leidinggevende ervaring.
Ik ben toevallig in contact gekomen met Jenneke en hebben woj besloten dat het erg leuk is om te komen invallen op de zorgstal!
Omdat het toch een stukje reizen is voor mij ben ik er af en toe als er hulp nodig is of in de vakanties.
Het werken op de zorgstal vind ik een perfecte combinatie van wat ik graag doe in het leven. Een fijn samenspel van mens en dier.

Groetjes,
Anouk Swart 👍🏻

Jacobien Dijkstra

“Hallo, mijn naam is Jacobien Dijkstra, ik ben 32 jaar, geboren en getogen in omgeving Hardenberg. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met paarden, konijnen, geiten, etc. Met veel plezier werk ik op de zorgboerderij en als docent Dierverzorging bij een MBO instelling. Mijn passie is het verbinden van mens en dier. Ik vind het fantastisch om jongeren te mogen begeleiden bij hun proces van volwassenwording.

Dit begeleiden doe ik met een warm kloppend hart voor die medemens, vanuit het diepe besef dat ieder schepsel uniek en waardevol is. Naast mijn werk houd ik mij bezig met natuuractiviteiten als (IVN natuurgids i.o.), muziek maken, dieren trainen en lezen.

Graag tot ziens bij zorgstal Balans!”

Alysha Mulder

Hallo,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Alysha Mulder en ik ben 21 jaar oud en woon in Vroomshoop. Ik heb de opleiding SAW niveau 3 met veel plezier afgerond. In mijn schooltijd heb ik stagegelopen bij Zorgstal Balans en heb hier 1 jaar met veel plezier gelopen en ontzettend veel geleerd. Ook ben ik natuurlijk helemaal gek van dieren en heb ik sinds 1 jaar een eigen hond Kyonno. Ik heb vroeger altijd eigen paarden gehad, nu helaas niet meer maar ik vind paardrijden nog altijd heel erg leuk om te doen.

Graag tot ziens op de stal.

Groeten, Alysha Mulder

Rosalie Ramaker

“Wie ergens echt enthousiast over is, kan boven zichzelf uitstijgen”