Maak kennis met

Image Description

Naam: Hannelore.

Geslacht: Merrie.

Ras: KWPN.

Wordt enthousiast van: Een buitenrit door de natuur.

Image Description

Naam: Mon Ami.

Geslacht: Ruin.

Ras: Onbekend.

Wordt enthousiast van: In de wei spelen met de andere paarden.

Image Description

Naam: Ollie.

Geslacht: Ruin.

Ras: Tinker.

Wordt enthousiast van: Urenlange poets- en knuffelsessies.

Image Description

Naam: Loberta.

Geslacht: Merrie.

Ras: Gelderse merrie, opgenomen in het KWPN stamboek.

Wordt enthousiast van: Heel veel dingen. Onder andere: Knuffelen, borstelen, wandelen, buitenrijden of rijden in de bak. Loberta liep vroeger ook vol enthousiasme voor de wagen, maar gezien haar leeftijd mag ze nu lekker rustig aan doen en het zware werk laten liggen.

Image Description

Er zijn meerdere kippen en hanen die meestal over het hele erf lopen. Slapen doen ze wel graag binnen. De kippen worden enthousiast als zij lekker kunnen rondscharrelen. De kippen leggen regelmatig verse eitjes, die wij dan weer op kunnen eten bij de lunch!

Image Description

Op de Zorgstal lopen 2 katten rond, dit zijn Panter en Queen. Zij worden enthousiast van aandacht, eten en dutjes doen in de zon. De katten hebben geen vaste plek om te slapen, zij slapen op verschillende plekken op de Zorgstal of bij Jenneke en haar gezin.

Image Description

Binnen staan 2 aquariums met vissen. Hierin zwemmen verschillende soorten vissen die erg mooi zijn om naar te kijken. Zij worden enthousiast van een fijn aquarium waar ze ruimte hebben om lekker te zwemmen en met genoeg plekjes om zich af en toe te kunnen verstoppen.

Image Description

Hond Evy loopt ook vaak rond op de Zorgstal. Zij is eigenlijk de hond van Jenneke en haar gezin, maar is ook vaak op de Zorgstal te vinden. Evy is een Border Collie die enthousiast wordt van spelen met een bal en aandacht van iedereen op de Zorgstal. Ze is ook altijd in voor een wandeling.